Julafton!

Härliga tider och snacka om Mästarnas Mästare. Se nedan pressinfo!

Eurosport direktsänder Americas Cup 2010
Pasted Graphic 1
Det är nu klart att Eurosport kommer att direktsända den 33:e upplagan av klassiska Americas Cup i segling. Det kommer att bli ett verkligt prestigemöte mellan regerande mästarna Team Alinghi (Schweiz) och utmanaren BMW Oracle Racing (USA).
Eurosport kommer att direktsända från klockan 09.30 till seglingarnas slut (beräknat till omkring 12.00) de bägge tävlingsdagarna 8 och 10 februari. Om det krävs ett tredje och avgörande möte kommer Eurosport även att direktsända det den 12 februari.

Eurosport kommer dessutom att sända ett dagligt specialprogram med intervjuer och analyser med den berömde seglaren Paul Cayard som bland annat vann Whitbread Round the World Race 1997/1998 (numer Volvo Ocean Race) som skeppare för svenskbåten "EF Language" och blev tvåa i Volvo Ocean Race 2005/2006 med båten "Pirates of the Caribbean". Programmen som är på 10 minuter och heter "Inside America's Cup with Paul Cayard" sänds 6-12 februari.
 
Och man inte har Eurosport i burken så går det att köra på nätet via Eurosport Player. För ett månadsabonnemang på 49 spänn eller hela året för 390.